Sa gindim si construim impreuna viitorul ORASULUI NOSTRU !

Inginerie urbana, ruralaIngineria urbana este una dintre activitatile potential de baza incluse in Parteneriatul "BaiaMare2000+". Dezvoltarea urbana in directiile moderne ale introducerii/definirii parcurilor industriale , realocarii siturilor industriale , reconversia unor areale reprezinta activitati de o complexitate mare. Asistenta specializata in acesta directie este necesara atit autoritatilor locale cit si comunitatii de afaceri , mai ales industriasilor si comerciantilor care au utilitati de o mare anvergura.
Prezent
Viitor

Aceasta activitate complexa poate fi derulata in conditiile existentie unui suport tehnologic corespunzator , la zi cu noutatile din domeniu , respectiv :

  • calculatoare legate in retea , permitin mecanisme de lucru in echipe complexe
  • programe specifice pentru calculatoare , ale caror costuri de achizitie sunt deosebit de ridicate , motiv pentru care prin Parteneriatul "BaiaMare2000+" va face eforturi pentru realizarea unui centru de technologie urbana .
  • alaturi de o scoala comunitara de initiere si dezvoltare de afaceri aceste centre de dezvoltare pot crea poli de concentrare competente multiple in domenii multidisciplinare , care sa genereze si regenereze valori continue necesare comunitatii Baii Mari (initiative , competente, inovare , incubare , creativitate) , precum si comunitatilor invecinate .

Domenii vizate :

Schite si planuri urbanistice
Accese si circulatie
Utilitati/design si realocari
Intersectii , cai de trafic
Canalizari , drenaje
Surse de apa , alimentari cu apa
Parcari
Zone de eroziune/Sedimente /Zone menajere
Halde miniere , halde menajere , etc.

Va invitam sa va exprimati opinia asupra acestor domenii si/sau sa vedeti parerile exprimate pana acum.
Ce exista in prezent si cum vedeti viitorul.

Obs: Campurile domiciliu si comentarii sunt obligatorii.

Nume si prenume:
Domiciliu:(oras)
E-mail:
URL:http://
Comentarii: